Välkommen till Naturskyddsföreningen i Tanum!

Vi är en liten men envis krets som hängt på en skör tråd i flera år på grund av sviktande medlemsengagemang, men vi vägrar ge upp. Tack vare några duktigt sega medlemmar samt kommunangränsande kretsars stöttning har vi lyckats behålla viss luft under vingarna. Årsmötet för 2024 hölls den 26e mars kl 18 på Grebbestads folkhögskola, det kom tillräckligt många för att det skulle kännas gynnsamt för framtiden. Därför var det riktigt roligt att bestämma sig för att nuvarande styrelse kör ett år till. Ett år där vi satsar på att bli bättre på att nå ut och bli fler! Dessutom ska vi försöka ha roligt på vägen. Närmast blir det klädbytardag på folkhögskolan, vi planerar även för bl.a. bokcirkel och Natursnokarnas aktiviteter och fler planer är på gång.

Om du är en nyfiken besökare som seglat in på vår hemsida för att se vad vi gör, vill bli medlem eller bara undrar hur du kan bidra så tveka inte att ta kontakt. Har du egna idéer du vill genomföra för att stärka naturskyddet så är du mer än varmt välkommen!

Nu finns vi även på facebook, följ oss gärna där!

Tack för att du tittade in!

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.